Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u prometu

Veliko snježno nevrijeme zamelo i dijelove BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snijega, osim u Hrvatskoj, ima i diljem regije. U Bosni i Hercegovini pada od jučer te je zameo prometnice u Hercegovini.

Zbog snijega koji od jučer neprestano pada u utorak je odgođena nastava u nekoliko škola u tomislavgradskoj općini, a prometovanje regionalnim i lokalnim cestama na području Hercegbosanske županije je iznimno otežano zbog vjetra koji stvara velike nanose.

Pročitajte i ovo Autobus Prometa u Splitu Najgora opcija za građane Splitski Promet upozorio gradove i općine: "Ukinut ćemo autobusne linije" Slika nije dostupna Mećava za kraj travnja SLOVENIJU ZAMEO SNIJEG! Promet u kolapsu, desetak tisuća građana bez struje

>> Oprezno na cestama: Za sav promet zatvorena A1 od Sv. Roka do Maslenice

Kako su izvijestili iz općine, otkazana je nastava u srednjim školama i jednoj osnovnoj školi u naselju Prisoju u Tomislavgradu jer prometnice nisu očišćene od snijega, a u ostalim osnovnim školama nastava se odvija po skraćenom rasporedu.

Po podacima Asocijacije automoto klubova iz Mostara snažan vjetar stvara iznimne poteškoće vozačima na području Kupresa, Šuice i Tomislavgrada. Stvaraju se veliki snježni nanosi koji gotovo onemogućuju odvijanje prometa.

Ugaženoga snijega ima i na planinskim prijevojima u većem dijelu BiH, gdje teretna vozila moraju imati lance i zimsku opremu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene