Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pamtit će taj let

Valeria (29) nasilno zadovoljila stranca u avionu: "Pokušao se oduprijeti"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je u zračnoj luci uhitila 29-godišnju Valeriu, koja je na letu divljala i "oralno silovala" muškarca koji je sjedio pored nje. Zbog svog ponašanja u avionu platila je i kaznu, ali kaže da joj nije žao jer se zabavila.

Valeria (29) uhićena je u Moskvi čim je avion sletio jer je navodno imala oralni seks sa strancem koji je na letu iz Antalije sjedio pored nje.

Putnici i posada pljeskali su i klicali kada je policija ušla u avion u zračnoj luci Vnukovo u ruskoj prijestolnici i privodila ženu.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Varaždina - 1 Imao 1,70 promila FOTO Pijani tinejdžer pokosio autobusnu stanicu, prometni znak i ogradu, Isus ga uspio zaustaviti: Ozlijeđeni je prevezen u bolnicu

Navodni seksualni susret dogodio se na petosatnom letu zrakoplovne tvrtke Pobeda, a među putnicima je bilo i djece.

Muškarac koji je sjedio pokraj Valerije u ekonomskoj klasi prvo se pokušao oduprijeti i odgurnuti ženu, tvrde svjedoci.

"Na letu iz Antalije za Moskvu putnica je divljala i oralno silovala putnika do sebe. Povukla mu je hlače i počinila nasilne radnje seksualne prirode. Kasnije je prestao pružati otpor. Sve se dogodilo pred očima stjuardesa i ostalih putnika", izvijestila je glavna ruska novinska kuća Gazeta.ru.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nezadovoljstvo potrošača Pripremaju kreativne salate, žena ih tužila: "Pronašla sam komad ljudskog prsta u jelu"

"Iznenađujuće, stjuardese su pričekale do kraja akcije i tek onda odmaknule Valeriju. Žena je uzvratila i nije htjela ostaviti svoga novopečenog prijatelja", prenose mediji.

Drugi muški putnik imenovan je da čuva Valeriju tijekom ostatka leta, piše Daily Mail. Izvještaji kažu da je bila pijana kada se ukrcala na let u Turskoj, a tijekom putovanja izgrebala je posadu aviona i pušila e-cigaretu unatoč upozorenjima da prestane.

Pročitajte i ovo Palačinke na glavi Čudo! U ovoj zemlji danas ljudi stavljaju palačinke na glavu

Kasnije je za medije rekla da ne žali zbog svojih nestašluka u avionu.

"Sve je bilo u redu. Dobro sam se provela u avionu, pa i malo više od toga", rekla je i dodala da je kažnjena s 500 rubalja, odnosno oko pet eura.

Policija nije komentirala slučaj, no njezino ponašanje razbjesnilo je neke putnike. Tvrde da je zahtijevala toplu vodu, a zatim ju je izlila na pod.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pijan se potukao Pet mjeseci boljela ga je glava, liječnici su ostali u šoku kada su otkrili uzrok: "Ne sjeća se kako su tamo završili"

Kada je Boeing 737-800 sletio u zračnu luku Vnukovo, pokušala je podmititi posadu leta američkom novčanicom od sto dolara kako bi zataškala svoje ponašanje, navodi se.

Stjuardesa je stavila novčanicu u kantu za smeće, a Valeria je kasnije viđena kako prazni smeće na pod aviona i vadi novac.

Pročitajte i ovo Autobus zamalo udario u benzinsku pumpu Pribranost i hrabrost VIDEO Sekunde do katastrofe: Tinejdžerica spasila autobus pun učenika prije nego što je udario u benzinsku pumpu

Dok ju je policajac ispraćao, uz pljesak onih u zrakoplovu, rekla mu je: "Neću ići nikamo s jadnikom poput tebe."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene