Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policijsko iživljavanje

Uznemirujuća snimka: Policajci u središtu Beograda brutalno pretukli mladića, mlatili ga pendrecima i nogama

Tijekom večerašnjeg prosvjeda u središtu Beograda policija je brutalno pretukla jednog prosvjednika.

Na snimci brutalnog premlaćivanja prosvjednika, koji je zabilježio jedan Beograđanin mobitelom, vidi se kako policajci kreću u akciju rastjerivanja prosvjednika. Veći dio njih uspio se razbježati, no te sreće nije bio jedan mladić kojeg su policajci ipak uspjeli uhvatiti na Terazijama. 

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen je Brutalan napad: Učenik (16) istukao profesora, ima frakture kostiju lica i glave Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima

Mladić se u trenu našao na podu, a potom je uslijedilo brutalno batinanje. Kako su policajci bili usred akcije, nisu se dugo zadržavali nad žrtvom, pa su ga u prolazu mlatili pendrecima i nogama, tko je kako stigao. 

Nakon odlaska policajaca mladić je ostao bespomoćno ležati na podu, a pokupili su ga policajci koji su tada naišli u terenskim vozilima. No, samo nakratko. 

Nisu mu pružili pomoć, nisu ga čak ni priveli, već su ga odnijeli na nogostup i tamo ostavili. Pomoć su mu pružili građani tek nakon odlaska policije. 

Iako su večerašnji prosvjedi započeli mirno, u jednom trenutku je dio prosvjednika krenuo nasilno na policiju. Neki od prosvjednika su tijekom večeri tvrdili da se radi o provokatorima i huliganima kojima je jedini cilj bio izazvati nasilje. 

Među prvim žrtvama pao je glumac Sergej Trifunović kojeg su neki od prosvjednika, za koje on kaže da su pripadnici Levijatana, napali i razbili mu glavu. 

Ozlijeđenih ima i među snagama reda, a jednom od njih slomljene su obje noge, potvrdio je Nebojša Stefanović, ministar unutarnjih poslova. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene