Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sazvan hitan sastanak

Uzbuna u Buckinghamskoj palači: Usred noći stiglo naređenje da se svi službenici vrate u London

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kraljičini najbliži pomoćnici noćas su službenicima iz kraljevskih rezidencija diljem svijeta naredili da se vrate u London gdje će se u četvrtak održati izvanredan sastanak.

Poziv na hitan sastanak poslan je u 3 sata ujutro po britanskom vremenu, a jedino što se za sada zna je da bi se u četvrtak okupljenima trebao obratiti jedan od najbližih kraljičinih pomoćnika Lord Chamberlain te njezin osobni tajnik Sir Christopher Geidt, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu - 2 slavlje diljem zemlje FOTO/VIDEO Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu: Kraljevska obitelj na balkonu Buckinghamske palače pratila vojnu paradu

Sazivanje kompletnog osoblja u London nije neuobičajeno, no to se do sada nikada nije dogodilo usred noći, uz naredbu da se smjesta dođe u Buckinghamsku palaču. Iako nisu dali nikakve informacije o čemu se radi spekulira se da će objaviti informacije koje se tiču zdravlja 91-godišnje kraljice Elizabete II ili pak, njezina supruga Philipa, 95-godišnjeg vojvode od Edinburgha.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene