Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u Teksasu

Djevojčica (11) nestala na putu do škole, njezino tijelo pronađeno u rijeci

Audrii Cunningham
Audrii Cunningham Foto: x/Polk County Sheriff's Office
U četvrtak ujutro djevojčica je krenula prema autobusnoj stanici i tada ju je obitelj posljednji put vidjela. Pratio ju je prijatelj njezina oca. No ona taj dan nije uspjela ući u školski autobus ni doći u školu. Njezin je ruksak pronađen blizu brane na jezeru u petak, oko osam kilometara od mjesta gdje je njezino tijelo otkriveno u utorak.

Tijelo Audrii Cunningham, 11-godišnje djevojčice koja je nestala dok je išla u školu u američkoj saveznoj državi Teksas, pronađeno je u utorak u rijeci Trinity, objavio je šerif okruga Polk Byron Lyons.

"Njezino tijelo locirano je u rijeci Trinity, ispod autoceste 59", rekao je Lyons novinarima na konferenciji za medije u utorak i dodao da je tijelo nesretne djevojčice odvezeno u ured medicinskog istražitelja koji će utvrditi uzrok smrti.

Okružna tužiteljica okruga Polk Shelly Sitton rekla je da su u procesu pripreme naloga za uhićenje Dona Stevena McDougala (42), uz optužbu za ubojstvo. McDougal se nalazi u zatvoru zbog drugih optužbi, piše CNN.

Pročitajte i ovo Nuklearni projektil, ilustracija "dogodila se anomalija" Ispalili projektil iz nuklearne podmornice pa krivo pogodili!

McDougal, prijatelj Audriina oca, ima dugu kriminalnu prošlost s osudama za nasilne zločine, među kojima je i ona za mamljenje djeteta 2007. Osuđivan je i 2010. i 2019. zbog teških napada ubojitim oružjem.

McDougal je sudjelovao u potrazi za Audrii

McDougal se pridružio potrazi za nestalom djevojčicom, rekao je šerif za CNN ranije u utorak. Svjedoci kažu da je obilazio susjedstvo i kucao na vrata pitajući ljude jesu li je vidjeli. Prošlog tjedna na društvenim je mrežama izjavio da je nevin, ostavio je komentar na Facebook stranici True Crime Society dan nakon što je prijavljen nestanak 11-godišnje djevojčice.

"Bio sam tamo i ispitan sam. Ne bježim niti se skrivam," napisao je McDougal prije nego što je ponovno komentirao i rekao: "Učinio sam sve što sam mogao da je pronađem. Nisam učinio ništa loše."

"Ja sam taj koji je išao i kucao po kućama uz autobusnu stanicu kako bi dobio video", napisao je u drugom komentaru.

Pročitajte i ovo Aleksandar Lukašenko strah od ekstremizma Putinov saveznik uvodi represivne mjere i oružane patrole na ulicama: "Moraju imati barem pištolje"

Pročitajte i ovo Donald Trump i Joe Biden - 4 TIJESNI IZBORI Tko ima više novca za kampanju i hoće li to presuditi izbore? Radi se o milijunima i milijunima dolara...

McDougal živi u prikolici na obiteljskom imanju i ponekad je vodio Audrii na autobusnu stanicu, rekao je šerif.

Oko 7 ujutro u četvrtak McDougal i Audrii otišli su od kuće prema autobusnoj stanici, rekle su vlasti. Tada ju je obitelj posljednji put vidjela. Taj dan nije uspjela ući u školski autobus ni doći u školu. Njezin je ruksak pronađen blizu brane na jezeru u petak, oko osam kilometara od mjesta gdje je njezino tijelo otkriveno u utorak.

Šerif je rekao da nema znakova borbe na mjestu na kojem se torba nalazila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene