Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi u Oaklandu

Upali u zgradu Gradske uprave i zapalili američku zastavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka je policija u Oaklandu uhitila 300 prosvjednika iz pokreta 'Okupirajmo Wall Street'.

Prosvjednici su upali u zgradu Gradske uprave i zapalili američku zastavu. Policija je bila prisiljena upotrijebiti suzavac da bi rastjerala na stotine prosvjednika.

Pročitajte i ovo Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Policajce su prosvjednici gađali bocama, metalnim cijevima i kamenjem, a srušili su i ogradu ispred jednog kongresnog centra pa ih je policija pokušavala rastjerati suzavcima.

Naime ondje su uhtjeli zauzeti prostor da bi uspostavili svoju novu središnjicu. Radi se o najnemirnijim prosvjedima od kraja prošle godine kada je policija silom uklonila šatore prosvjednika diljem SAD-a.

Tijekom prosvjeda okupilo se oko 2.000 prosvjednika, a gradonačelnica Jean Quan je pozvala prosvjednike da 'prestanu koristiti Oakland kao svoje igralište'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene