Obavijesti Video Pretražite Navigacija
propao pokušaj

VIDEO Možeš pobjeći, ali se ne možeš sakriti: Ruski tenkovi se uvukli u vrtove obiteljskih kuća, a onda je naišao ukrajinski dron...

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Društvenim mrežama se širi videosnimka koja pokazuje ruske tenkove kako se sakrivaju u vrtove obiteljskih kuća na okupiranom području. Ukrajinski dron snimio ih je, a što se sljedeće dogodilo - pogledajte u videosnimci.

Na videosnimci je trenutak kada su ukrajinske trupe uništile ruske tenkove koji su bježali nakon što su uočeni kako se pokušavaju sakriti u vrtovima obiteljskih kuća.

Dronovi su snimili tenkove kako se voze i traže mjesto gdje bi stali u selu Zirkuni u sjeveroistočnoj ukrajinskoj regiji Harkiv.

Jedan od tenkova snimljen je kako se vraća unatrag kako bi ušao u vrt, a posada tenka se penje na vozilo.

Pokušali su prikriti svoj položaj, no nije im uspjelo. Ukrajinci su ubrzo uništili tenkove, a snimka ih pokazuje u plamenu.

Predsjednik Volodimir Zelenski kazao je da su ruske snage odbijene kada su pokušale upasti u Sjeverodonjeck, ukrajinski grad u Lugansku. Grad je posljednjih dana postao glavna ruska meta.

Moskva pokušava opkoliti ukrajinske snage na istoku i potpuno zauzeti pokrajine Lugansk i Donjeck.

Moskva pokušava pregaziti Sjeverodonjeck, odsjeći autocestu južno od grada i prijeći rijeku zapadnije kod Bilohorivke, piše Daily Mail.

O ratu u Ukrajini iz minute u minutu čitajte >>OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene