Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Vuelti

Ukrali bicikl vrijedan 12.000 eura, prodavali ga za 120 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolska policija je u trgovini rabljenom robom na jugu Malage otkrila bicikl Australca Simona Gerransa koji mu je ukraden na kraju treće etape biciklističke utrke po Španjolskoj.

Lopovi očito nisu dobro procijenili koliko vrijedi ukradeni plijen pa je Australčev bicikl, vrijedan oko 12.000 eura, prodan za samo 120 eura.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pomoć pružena u bolnici Muškarac (81) autom naletio na 11-godišnjeg dječaka: Težina ozljeda nije poznata Ilustracija Pitanje budućnosti Desničarske vlasti vraćaju automobile na ulice gradova: Ta odluka mogla bi im se obiti o glavu na više načina

Policajci su naišli na bicikl tijekom inspekcije trgovine u Malagi, a postao im je sumnjiv zbog niske cijene iako je reklamiran da posjeduje "izuzetne karakteristike". Istragom je odmah utvrđeno da bicikl u trgovini odgovara opisu bicikla koji je ukraden Gerransu nakon treće etape Vuelte 24. kolovoza.

Donosimo nekoliko savjeta kako sačuvati bicikl od kradljivaca

Bicikl je trgovini prodao čovjek koji je od ranije poznat policiji, a u krađu je navodno upletena još jedna osoba, priopćila je policija u Malagi dodavši da je o svemu obaviještena momčad Orica GreenEdge za koju vozi Gerrans. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene