Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucali mu iznad glave!

DRAMATIČNA SNIMKA Golim rukama pokušao zaustaviti tenk!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac se uhvatio za prednji dio tenka koji se kretao. Vojnici koji su bili na vozilu bezuspješno su ga pokušavali zaustaviti ispaljivanjem hitaca.

Dok proruski pobunjenici odbijaju ustupiti kontrolu nad dijelom Ukrajine, u javnost je procurila snimka muškarca koji pod paljbom pokušava zaustaviti tenk golim rukama, piše Daily Telegraph.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Ukrajinci bijesni Rusi likuju zbog papine izjave: "To je poruka Zapadu da prizna da je u krivu" Tenk Vozačku i prometnu, molim Nema milosti: Prometni policajci u Italiji zaustavili konvoj s tenkovima za Ukrajinu, pogledajte što je bio razlog

Ukrajinac se uhvatio za pretnji dio tenka u pokretu i vikao 'Nema više', a u isto vrijeme vojnici na vozilu ispaljivali su hice u zrak i oko njega kako bi odustao. Međutim, ni to ga nije pokolebalo.

Ukrajina nastavlja protuterorističku operaciju na istoku zemlje

Podsjetimo, unatoč sporazumu u Ženevi prema kojem se sve ilegalno naoružane skupine moraju razoružari, a zauzete zgrade vratiti, Ukrajina je nastavila s protuterorističkim operacijama na istoku zemlje. Sporazum su postigli SAD, EU, Ukrajina i Rusija.

 

 

Kerry poziva na hitnu primjenu sporazuma iz Ženeve

Američki državni tajnik John Kerry, čija je zemlja vrlo podozriva glede namjera Moskve, pozvao je u petak tijekom razgovora s ruskim kolegom na "potpuno i hitno" poštivanje sporazuma iz Ženeve o Ukrajini.

U telefonskom razgovoru sa Sergejem Lavrovom, šef američke diplomacije "zatražio je potpuno i hitno poštivanje sporazuma iz Ženeve od 17. travnja", rekao je visoki dužnosnik State Departmenta.

"Jasno je kazao da će sljedeći dani predstavljati ključno razdoblje za provedbu mjera iz sporazuma, posebice razoružanje oružanih skupina i povratak ilegalno okupiranih zgrada legitimnim vlasnicima", nastavio je taj dužnosnik.

"Promatračka misija OESS-a ima ključnu ulogu, uz podršku SAD-a, EU-a i Rusije", zaključio je on.

Tijekom drugog telefonskog razgovora John Kerry je čestitao ukrajinskom premijeru Arseniju Jacenjuku na "važnim mjerama koje je Ukrajina već provela tijekom zadnja 24 sata u primjeni sporazuma, među kojima obvezu o više transparentnosti i otvaranja te usvajanje zakona o amnestiji koji će stupiti na snagu" u subotu, dodao je američki dužnosnik. (Hina/D.B.)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene