Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravičan zločin

Ugušila i izbola vlastitog sinčića pa legla 'da odmori'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravičan zločin potresao je Srbiju. Majka je ubila svog 3-godišnjeg sina.

'Prvo ga je ugušila pa izbola nožem na trosjedu, a potom stavila u krevetić. Bili smo na katu ispod i nismo čuli ni najmanji krik. Poslije toga se presvukla, oprala ruke i pozvala policiju. Rekla je da ima mrtvo dijete u kući i da se ide odmoriti dok dođu', kroz plač je za Blic svjedočio o stravičnom zločinu jedan od rođaka S.S. (34), osumnjičene za ubojstvo svog trogodišnjeg sina.

Pročitajte i ovo Danka Ilić svirepo ubojstvo Oglasio se otac ubijene Danke: "Jako nam je loše, čekamo..." Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Zločin se dogodio u obiteljskoj kući u selu Mladenovcu, u kojoj živi i brat supruga osumnjičene sa svojom obitelji. 'Ona kao da je taj zločin planirala. Izabrala je trenutak kad je bila sama s djetetom. Prije nego što je policija došla, ponovno se popela u sobu, zaključala vrata i bacila ključ. Policija ju je dozivala iza zatvorenih vrata, a onda su provalili u sobu i našli ubijeno dijete. Ona je ležala pored krevetića, a nikome od nas nisu dali da uđemo, čak ni mom stricu, njezinom suprugu', prepričao je stravičan događaj rođak nesretne obitelji.

Susjedi, piše Press, kažu da se osumnjičena od kada je došla u selo čudno ponašala, no da nikome ni na kraj pameti nije bilo da bi mogla počiniti tako strašan zločin.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene