Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak nije ubila nećaka

'Ubojica od pola tone' ispričala svoju stranu priče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije četiri godine svijetom je odjeknula vijest o ženi teškoj 500 kilograma koja je pod svojom težinom ugušila svog dvogodišnjeg nećaka. Nedavno se ispostavilo kako ga nije ubila ona nego njena sestra, a zašto je preuzela krivnju ispričat će u posebnoj emisiji.

'Ubojica od pola tone' odlučila ispričati svoju stranu priče
Mayra Rosales zbog svoje se težine ne može dići s kreveta, kompletnu osobnu higijenu za nju obavlja netko drugi dok se na jedva pridržava za ručku kako bi makar malo podigla glavu. Scene su to iz emisije 'Ubojica od pola tone?' u kojoj je glavna protagonistica upravo Mayra koja teži 499 kilograma.

Pročitajte i ovo Problem pretilosti - 2 Zabrinjavajući podaci Svako treće dijete prekomjerne je tjelesne težine: Ako Hrvatska nešto ne poduzme, očekivani životni vijek djece znatno će se skratiti Tsyren-Dorzhi Tsyrenzhapov Putin ga pomilovao Monstrum koji je žrtvinu odrubljenu glavu bacio kroz prozor zgrade pomilovan da bi se borio u Ukrajini, na slobodi je ponovno napao

Mayra je 2008. godine priznala ubojstvo svog nećaka Elisea. Tvrdila je kako se slučajno prevalila na dvogodišnjaka, te da ga je svojom težinom ugušila. Ona sada priča drugu priču i tvrdi kako ga ipak nije ubila ona nego njena sestra, dječakova majka. Tvrdi da je preuzela krivnju kako ostala djeca njene sestre ne bi odrastala bez majke. 'Njeno priznanje je propalo nakon što su rezultati autopsije pokazali da dječak nije ugušen nego je preminuo od posljedica premlaćivanja', kaže Mayrin odvjetnik Sergio Valdez.

>> 'Ubojica od pola tone' izmislila da je ubila nećaka (2) da spasi sestru od zatvora

Valdez je po prvom sastanku sa svojom klijenticom ostao zaprepašten njenom veličinom. 'Svi smo mi viđali pretile ljude, ljude koji jedva nose svoju težinu, no ovako nešto nitko nikada nije vidio', kaže Valdez. 'Ona je prekrivena dekama i okružena jastucima, no toliko je velika da jednostavno ne znate gdje jastuci počinju, a njeno tijelo završava', dodaje Mayrin odvjetnik.

Izgleda da je dvogodišnji Eliseo ipak preminuo zbog majčinih opetovanih udaraca četkom za kosu, a zašto je preuzela krivnju na sebe Mayra će sada ispričati u emisiji 'Ubojica od pola tone?', piše Huffington Post.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene