Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliki preokret

'Ubojica od pola tone' izmislila da je ubila nećaka (2) da spasi sestru od zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U medijima su je svojevremeno prozvali 'ubojicom od pola tone', no u velikom obratu ispostavilo se da je dvogodišnjaka četkom umlatila njezina sestra.

U svojevremeno medijski razvikanom slučaju 500-kilašice koja je navodno zgnječila i tako ubila svog dvogodišnjeg nećaka Elisea došlo je do velikog obrata.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu priveden na sud FOTO Ovo je muškarac koji je prerezao vrat ženi kod savskog nasipa: Skrivao je lice, ima ozlijeđenu ruku Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

U dokumentarcu koji će početkom listopada biti emitiran na američkom TLC-u Mayra Rosales (31), u medijima prozvana "ubojica od pola tone", otkriva da je priznala kako je cijelu priču o gnječenju izmislila ne bi li od zatvorskih rešetaka spasila svoju sestru Jaime.

Mayra sada tvrdi da je kobnog dana u ožujku 2008. vidjela svoju sestru kako Elisea četkom mlati po rukama, nogama i glavi. Nakon toga izašla je iz obiteljske kuće u teksaškom gradiću Sullivanu i Mayru ostavila samu da se brine o Eliseu i ostaloj djeci, premda je zbog ogromne kilaže bila prikovana za krevet.

>> Djevojku (19) tešku 380 kilograma spasioci iz kuće izvlačili 8 sati!

Dječaka su ubrzo snašli problemi s disanjem, prebačen je u bolnicu te je tamo i preminuo. Iako su kao uzrok smrti navedeni udarci, Mayra je pod svaku cijenu, tvrdnjom da je malog Elisea zgnječila, htjela spasiti sestru "kako njezina ostala djeca ne bi ostala bez majke". Priča je upalila te je u zatvoru završila nevina osoba.

No, nekoliko mjeseci kasnije ipak se slomila. Organizirana je rekonstrukcija gnječenja, no Mayra naprosto nije znala pokazati kako je do njega došlo. Istovremeno, čula je da Jaime zlostavlja i svoju ostalu djecu pa je odlučila ispričati istinu.

Suočena s vlastitim zločinom, Jaime je sve priznala te sada služi 15-godišnju robiju.

"Stvarno sam tužna zbog moje sestre, ali mislim da joj je sada jasno da to što je učinila nije bilo u redu. Vjerujem da će se promijeniti i iz svega izvući pouku", izjavila je Mayra, koja se trenutno u bolnici pokušava riješiti kilograma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene