Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se guverner

Eksplozija na granici s Bjelorusijom: Dronovima oštetili zgradu ruskog naftovoda

Rat u Ukrajini
Rat u Ukrajini Foto: Afp
Napad dvjema bespilotnim letjelicama izazvao je eksploziju u ruskoj Pskovskoj oblasti blizu granice s Bjelorusijom, pri čemu je oštećena administrativna zgrada naftovoda, rekao je guverner Mihail Vedernikov na komunikacijskoj platformi Telegram u subotu.

Guverner Mihail Vedernikov nije okrivio Ukrajinu za napad bespilotnom letjelicom, no Moskva je ranije krivila Kijev za slične incidente, od kojih su neki prouzročili štetu ljudima i imovini stotinama kilometara od granice s Ukrajinom.

Ukrajina nije javno priznala da gađa ciljeve unutar Rusije, no viši dužnosnici u Kijevu su povremeno pozdravljali vijesti o uspješnim napadima dronovima na ruskom tlu.

Kijev nije odmah komentirao subotnji incident.

Pročitajte i ovo Napad u Dnjipru novo raketiranje VIDEO Rusi brutalno napali dvije bolnice u Ukrajini, Zelenski objavio snimku: "To je čisti ruski teror!"

"Zgrada je oštećena kao rezultat napada dviju bespilotnih letjelica", kazao je Vedernikov.

Dodao je da nije bilo žrtava i da će operativna grupa koja je na terenu donijeti konačne zaključke. Incident se dogodio blizu sela Litvinova, manje od 10 kilometara od ruske granice s Bjelorusijom.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene