Obavijesti Video Pretražite Navigacija
novo raketiranje

VIDEO Rusi brutalno napali dvije bolnice u Ukrajini, Zelenski objavio snimku: "To je čisti ruski teror!"

Napad u Dnjipru
Napad u Dnjipru Foto: Twitter/Screenshot
U ruskom raketnom napadu na grad Dnjipar na istoku Ukrajine poginula je jedna osoba, a 15 je ranjeno. Napadnute su dvije medicinske klinike.

Najmanje jedna osoba je poginula, a 15 ozlijeđeno u jutrošnjem brutalnom napadu na dvije medicinske ustanove u gradu Dnjipru

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na grad Rusi raketama napali veliki ukrajinski grad, stradale četiri osobe, među njima i dijete Ilustracija Predsjednik upozorio Ukrajina se priprema za ruske napade na infrastrukturu: "Nažalost, zračni štit još ne brani teritorij u cijelosti"

Potvrdio je to na Twitteru i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski koji je objavio sljedeću poruku:  

"Još jedan ruski raketni napad, još jedan zločin protiv čovječnosti. Uništene su zgrade klinike za psihološku medicinu i veterinarske klinike u gradu Dnjipru. Do sada je jedna osoba poginula, a 15 ih je ranjeno. U tijeku je otklanjanje posljedica granatiranja i spašavanje unesrećenih. Uključene su sve potrebne službe.

To je čisti ruski teror.

Rusija je svojom voljom izabrala put zla i od tog puta neće sama odustati. Moramo pobijediti teror i mi ćemo to učiniti. Ukrajina i cijeli slobodni svijet zajedno.

Hvala svima koji nam pomažu!"

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene