Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotografije otmičara?

U kući otmičara rođeno najmanje petero djece?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila trojicu braće Castro koji su osumnjičeni za otmicu triju djevojaka prije deset godina. Pojavila su se nagađanja da se u kući tijekom zarobljeništva rodilo najmanje petero djece.

Ariel Castro, otmičar iz Clevelandu uhićen je, kao i dvojica njegove braće, Pedro i Oneil, za koje policija sumnja da su, također, upleteni u otmice. Njihove fotografije su objavljene u američkim medijima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama Slika nije dostupna Dramatičan AUDIO zapis Na vidjelo izlaze bizarni detalji desetogodišnje otmice djevojaka

>> Policija je nekoliko puta dolazila pred otmičarevu kuću, ali nikad nisu ušli u nju


>> VIDEO Djevojke godinama bile zatočene u podrumu, jedna od njih ondje i rodila

Američka TV postaja News Channel 5 pozvala se na policijske izvore koji su aktivno uključeni u istragu i objavila da se u kući u kojoj su djevojke bile zarobljene rodilo najmanje petero djece te da je jedna od djevojaka imala čak tri pobačaja zbog pothranjenosti. Nije poznato ubraja li policija među to petero djece i šesogodišnju djevojčicu koju je Berry rodila u zatočeništvu.

Podsjetimo, Amanda Berry, Michelle Knight i Gina DeJesuss nestale su prije desetak godina kada su dvije od njih bile maloljetne. Djevojke su pronađene zahvaljujući Charlesu Ramseyju, Castrovom susjedu koji je tijekom svog objeda čuo buku iz susjedne kuće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene