Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca božice Kali

U Indiji žrtvovali čovjeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U hramu u indijskoj državi Zapadni Bengal pronađeno je unakaženo tijelo odrezane glave, a policija sumnja na 'prinošenje ljudske žrtve'.

Glava i torzo su pronađeni u hramu božice Kali kod sela Chotomakdampur u okrugu Birbhum na zapadu države. Policija je objavila kako je zadržala pripadnike lokalnog plemena radi ispitivanja.

Pročitajte i ovo Pedofili - 2 Slučaj sablaznio javnost Silovao po Hrvatskoj, robijao pa otišao u BiH i nastavio po starom: "Manijak pedofil normalno se šeta gradom i nitko ne reagira na to" Slika nije dostupna Oluja stoljeća Indija: Ciklon odnio 77 života

Prinošenje ljudskih žrtava je zabranjeno u Indiji, ali se u zabačenim i zaostalim područjima povremeno događaju 'izolirani slučajevi'.

'Ovaj čovjek je žrtvovan kako bi se udovoljilo bogovima', rekao je lokalni dužnosnik Kalyan Mukherjee. 'Ovo je sramota za Bengal gdje vladajuća lijeva koalicija tvrdi da je iskorijenila društvena zla i da se uspješno bori protiv praznovjerja', tvrdi čelnik lokalne opozicije Samir Kumar Ray.

Iako je prinošenje ljudskih žrtava odavno zabranjeno u Indiji, neki ljudi, uglavnom siromašni i nepismeni, padaju pod utjecaj 'čarobnjaka' u nadi da će preokrenuti svoju lošu sreću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene