Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivan ragovor

Poznati američki voditelj najavio intervju s Vladimirom Putinom: "Večeras smo u Moskvi"

Vladimir Putin i Tucker Carlson
Vladimir Putin i Tucker Carlson Foto: Afp
Popularni voditelj Tucker Carlosn obavijestio je svoje pratitelje na X-u kako je otišao u Moskvu i napravio intervju s predsjednikom Rusije, Vladimirom Putinom.

Bivši voditelj Fox Newsa i desničarski komentator Tucker Carlson objavio je u utorak da je dobio rijedak intervju s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom.

"Večeras smo u Moskvi. Ovdje smo kako bismo intervjuirali predsjednika Rusije Vladimira Putina", kaže Carlson u video snimci objavljenoj na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Sebastian Pinera Ozlijeđene tri osobe Bivši predsjednik Čilea poginuo u padu helikoptera

"Očito je da postoje rizici za vođenje ovakvog intervjua. Pa smo o tome pažljivo razmišljali tijekom mnogo mjeseci".

"Većina Amerikanaca ne zna zašto je Putin napao Ukrajinu, koji su njegovi ciljevi sad. Nikada nisu čuli njegov glas i to je pogrešno", rekao je Carlson

U svojim prijašnjim javnim nastupima i gostovanjima u podcastima Carlson je već natuknuo da bi mogao napraviti najneočekivaniji intervju s najtraženijom osobom na svijetu. Svoja obećanja očito je pretvorio u djelo.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Nove tenzije Rusija pozvala na razgovor otpravnike poslova triju država: "Ako se dogodi sabotaža, odlučno ćemo djelovati"

“Dvije godine nakon početka rata koji preoblikuje cijeli svijet, većina Amerikanaca nije informirana", kazao je, okrivljujući korumpirane medije.

Carlson je prošle godine otpušten sa svoje pozicije u Fox Newsu zbog skandala i tužbi s kojima se kanal suočava vezano uz neutemeljene tvrdnje o izbornoj prijevari.

Ima milijune gledatelja

Ubrzo nakon toga, pokrenuo je vlastitu emisiju na društvenoj platformi X.

Carlson je u svojoj video poruci rekao da će intervju s Putinom biti objavljen na X-u, ali nije naveo kada. Nakon odlaska s Fox Newsa Carlsonu su mnoge privatne platforme za objavljivanje video i audio sadržaja nudile velike ugovore, no on se odlučio za platformu Elona Muska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana? Detalje donosi meteorolog Ivan Čačić

Ondje njegovi intervjui bilježe ogromnu gledanost, a najgledaniji intervju mu je onaj s novoizabranim argentinskim predsjednikom Javierom Mileijem koji broji 427 milijuna pogleda. Te brojke treba uzeti sa zadrškom jer je algoritam i način na koji se broje pregledi znatno drugačiji od konvencionalnih medijskih platformi.

Osim Mileija, Carlson je ugostio Kevina Spaceyja, Alexa Jonesa, Candace Owens, Andrew Tatea, Viveka Ramaswamyja, Viktora Orbana i Donalda Trumpa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene