Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegnuta tragedija

Trogodišnja djevojčica pala pod vlak na peronu, spašena u zadnji tren

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnja djevojčica umalo je poginula na peronu željezničke stanice u Kini, kad je, dok se približavala vagonu vlaka, upala u procjep između vagona i perona te pod kotače.

Putnici na peronu željezničke postaje u gradu Xiningu u Kini spasili su trogodišnju djevojčicu od sigurne smrti. Naime, mališanka je hodala ravno prema vagonu vlaka na peronu i upala u procjep između vagona i perona te pala pod kotače. Vlak je bio u tranzitu i samo brza reakcija putnika na peronu spriječila je najgore.

Pročitajte i ovo Ruski i kineski ministar vanjskih poslova Strateško partnerstvo Dvije velesile ojačale veze: "Nastavljamo suradnju..." Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore

Čitav događaj snimila je nadzorna kamera na peronu, a prenosi ga kineska državna televizija CCTV. Djevojčica je naime navodno htjela poviriti kroz prozor vagona unutra ali se poskliznula i pala pod vagon.

Putnici su odmah pohitali upomoć djeviojčici, a jedan od službenika kolodvora signalizirao je strojovođi da ne pokreće vlak. Mališanka je sretno izvučena ispod vagona i vraćena u naručje majci, koja je bila na tom peronu pored nje i koja je istog trenutka primjetila da joj je kći upala u procjep.

Djelatnik kolodvora Yin Changhai smatra da je djevojčica imala puno sreće. "Djeca lako mogu upasti u taj procjep. Da njezin pad nije odmah primjećen, ishod bi bio nezamisliv", zaključio je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene