Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u SAD-u

Tornado je nosio 16 kilometara, malena djevojčica Angel preživjela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pravo čudo dogodilo se u američkoj saveznoj državi Indiani, u kojem je strahoviti tornado preživjela dvogodišnja djevojčica te završila 16 kilometara dalje od kamp prikolice u kojoj je bila njezina obitelj.

Angel Babcock pronađena je živa među tijelima poginulih članova svoje obitelji, koja je stradala kada je razoran tornado uništio njihov dom u Južnoj Indiani u SAD-u. Spasioci su bili zapanjeni kada su pronašli ovu plavokosu i plavooku djevojčicu.

Pročitajte i ovo Screenshot Središnji SAD Sravnjene kuće, odneseni krovovi: Deseci tornada pogodili državu, najavljeni novi udari Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem"

Mališanka je u naletu tornada ostala bez oba roditelja, 21-godišnjeg oca Joseph i 20-godišnje majke Moriah te dvogodišnjeg brata Jaydona i dvomjesečne sestre Kendall. Prvo je prebačena u bolnicu St. Vincent u Salemu, a potom je odvezena u drugu bolnicu Louisvilleu, gdje se i trenutno nalazi.

Njezin djed rekao je medijima kako je djevojčica u izuzetno kritičnom stanju. 'Ima puno ozljeda na glavi. Liječnici su nam rekli da će sljedećih 24 do 48 sati biti presudni. Molim ljude da se mole za moju unuku i moju obitelj', rekao je Angelin djed Jack Brough.

Podsjetimo, područje američkog srednjeg zapada pogodio je čitav niz tornada, točnije njih 80, a u sveopćem nevremenu poginulo je čak 40 osoba. U naletima tornada gradovi Marysville i Henryville u Indiani su sravnjeni sa zemljom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene