Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Posljednja pisma Elisabeth Fritzl prije zatočenja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrivena su pisma koje je Elisabeth Fritzl pisala samo nekoliko tjedana prije nego što je zatvorena u tamnicu koju je izgradio njen otac Josef.

Pisma su to potpuno normalne, šaljive, društvene 18- godišnjakinje koja je imala dečka, uživala slušati glazbu i izlaziti van, uživala u sportovima; tenisu, plivanju i nogometu, te pratila modne trendove.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ako se bude dobro vladao Elisabeth bijesna jer bi Fritzl za 14 godina mogao biti na slobodi Slika nije dostupna Otkriveno tajno skrovište 'Elizabeth Fritzl uvijek će biti progonjena'

U jednom pismu, ona je rekla svom muškom prijatelju, kojeg nije imenovala, kako je dosta dobro i kako je nedavni izlazak u klub bio jako zabavn.

Podsjeća svog prijatelja kako 'moraš održati svoje obećanje i posjetiti me čim dobiješ vozačku dozvolu'.

U prvom pismu ona kaže prijatelju kako je u vezi s jednim dječakom kojeg je upoznala na tečaju kuhanja, ali i da je tužna jer on živi daleko od nje.

Kaže kako se htjela javiti na oglas za posao u obližnjem gradu:

- Čim se preselim poslat ću ti svoju adresu, mogao bi me posjetiti sa prijateljima ako to želiš, kaže u pismu koje je objavio The Sun.

Dodaje:

- Odrezala sam kosu, sa strane. Iza bih ju htjela pustiti. Priređuješ li i ti zabave dok su ti roditelji u stanu?

Nastavlja:

- Imam jedno osjetljivo pitanje za tebe. Htjela bih znati da li ćemo mi ostati prijatelji i nakon što ti pronađeš djevojku? Većina se prijateljstava raspadne zbog toga, a meni je to jako važno.

- Ako možeš vjerovati, bolja sam sa dečkima nego sa curama. Djevojke nisu tako pouzdane kao dječaci. Valjda je to zato što sam bila dobra sa svojim bratom dok sam bila malena. Jako sam ponosna na njega, on sad ima 21. godinu. Ja znam njegove probleme, on zna moje i nikad ne bih nešto ružno rekla o njemu. Nadam se da ćemo se brzo vidjeti.

Drugo pismo, za istu je osobu, a pisano je na papiru koji je ukrašenom likom djevojke koja pleše u žutoj haljini. Elisabeth priča o svom provodu jedne subotnje večeri, opisuje svoju ekipu i govori za njih da su 'cool'.

Tada ga pita:

- Jel možeš vjerovati kako smo bili uništeni?! Prvo smo išli u nekoliko klubova. A oko 5 ujutro otišli smo do mene doma na kavu jer smo se tako dobro zabavljali, i svi su oni ostali spavati kod mene. Trebalo mi je pola dana da očistim taj nered.

U trećem pismu otkriva mu svoje planove o odlasku od kuće i životu sa svojom sestrom, koji se naravo, kako sada znamo, nikada nije dogodio.

U potpisu stoji:

- Vidimo se uskoro…brzo mi odgovori i nemoj se opijati bez razloga.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene