Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas u SAD-u

"Sretna Nova godina": To su bile riječi nakon kojih su ga tinejdžeri (19) izboli nožem

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Tinejdžeri su napali i nožem izboli muškarca koji im je na stanici podzemne željeznice čestitao Novu godinu.

Dvojica tinejdžera uhićena su i optužena za pokušaj ubojstva nakon što su izboli muškarca koji im je čestitao Novu godinu na ulazu u podzemnu željeznicu u Bronxu u New Yorku.

Obojica starosti 19 godina, uhićeni su nakon što su nožem izboli 29-godišnjaka koji im je čestitao Novu godinu. Osim toga, dvojac se tereti i za pljačku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Maskirana banda VIDEO Naoružani napadači upali u live TV emisiju: Prekinuli program i prijetili zaposlenicima

Muškarcu su 1. siječnja oko 20:45 sati prišla četvorica muškaraca te ih je on pozdravio sa "Sretna Nova godina", nakon čega su ga iznenada počeli tući.

U jednom trenutku jedan od napadača izvadio je oštar predmet te je više puta ubo žrtvu po cijelom tijelu. Iako je bilo četiri napadača, uhićena su samo dvojica.

Nakon sukoba 29-godišnjak je s teškim ozljedama hitno prebačen u bolnicu. Iako je prema prvim vijestima bio u kritičnom stanju, njegovo stanje kasnije se poboljšalo te je trenutno stabilno, piše New York Post

Pročitajte i ovo Ilustracija Krađa kod Karlovca Mjesecima ih sušila: Umirovljenici netko ukrao suhomesnate proizvode, pogledajte kolika je šteta

Otac žrtve rekao je da je njegov sin i tjedan dana nakon napada još uvijek u bolnici te da se oporavlja "malo po malo". Dodao je i da nije siguran na koliko će operacija morati budući da ima ozljede gotovo svugdje, uključujući i vrat.

"Malo priča. Samo je rekao 'Sretna Nova godina', a onda su ga napale četiri osobe", rekao je otac žrtve.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene