Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maskirana banda

VIDEO Naoružani napadači upali u live TV emisiju: Prekinuli program i prijetili zaposlenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
TV postaja napadnuta je dan nakon što je predsjednik Ekvadora Daniel Noboa proglasio izvanredno stanje zbog bijega jednog od najozloglašenijih šefova narko bande u zemlji iz zatvora.

Usred televizijske emisija koja je emitirana uživo u studio su upali naoružani i maskirani muškarci. Emisija je emitirana na ekvadorskoj televizijskoj postaji TC u Guayaquilu, a muškarci su osoblju rekli da legne na pod te su se u pozadini čuli pucnji i vikanje.

Televizijski djelatnici su na podu ležali 15 minuta prije nego je televizijski prijenos prekinut, a novinari i snimatelji poslali su brojne poruke dok je oko 20 kriminalaca divljalo zgradom.

"Žele nas sve pobiti. Pomozite nam", pisalo je u jednoj.

Naoružani muškarci viđeni su kako izlaze iz televizijskog studija. Policija je na mjesto događaja stigla oko 30 minuta nakon provale, a osoblje televizije je evakuirano.

Incident se dogodio usred otmica najmanje sedam policajaca i niza eksplozija, dan nakon što je predsjednik Ekvadora Daniel Noboa proglasio izvanredno stanje, izvijestio je Sky News.

Pročitajte i ovo Majka žrtve nasilja i Matea Drmić, reporterka Dnevnika Nove TV Dnevnik Nove TV neslužbeno doznaje Zbog premlaćivanja maloljetnika u Vukovaru, moglo bi biti još uhićenja! Majka napadnutog mladića: "Što se dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske"

Izvanredno stanje uvedeno je nakon što je jedan od najozloglašenijih šefova narkobande u zemlji pobjegao iz zatvora.

Nestanak Adolfa Maciasa poznatog kao Fito prvi put je prijavljen u nedjelju. Tužitelji Ekvadora potom su podigli optužnicu protiv dvojice zatvorskih čuvara u sklopu istrage o navodnom bijegu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene