Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrebna komunikacija

Tijelo ruskog pilota je u Turskoj i bit će predano Rusiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Posmrtni ostaci ruskog pilota, koji je ubijen nakon što je Turska srušila ruski borbeni zrakoplov prošli tjedan, prebačeni su u Tursku u subotu navečer i bit će predani Rusiji, izjavio je u nedjelju turski premijer Ahmet Davutoglu.

Prema posmrtnim ostacima pilota postupa se u skladu s pravoslavnom tradicijom, rekao je Ahmet Davutoglu na tiskovnoj konferenciji u Ankari prije odlaska u Bruxelles na sastanak s čelnicima Europske unije posvećen migrantima.

Pročitajte i ovo Moskovska policija Strani državljanin Psovao pred policijom pa zadržan u pritvoru 10 dana Ukrajinski napad na Belgorod uništen i dalekovod Ukrajinske snage napale ruski grad, uništene kuće: "Jedna žena ranjena je gelerom u kralježnicu"

Davutoglu je kazao da bi se i ubuduće mogli događati incidenti slični onome s rušenjem ruskog aviona ako se ne budu razmjenjivale informacije i ne uspostavi koordinacija, budući da u Siriji djeluju različite koalicije s različitim ciljevima.

NA FACEBOOKU NAPISAO 'Ranjeni borci IS-a liječe se u turskim bolnicama'

Ataše za medije ruskog veleposlanstva u Ankari Igor Mitjakov izjavio je za agenciju TASS da će tijelo poginulog rukog pilota Olega Peškova danas biti predano ruskim diplomatima u Turskoj.

Po njegovim riječima, još se ne zna kada će njegovo tijelo biti prebačeno u Rusiju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene