Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži 80 tisuća eura odštete

Tijekom operacije 'zaboravili' mu izvaditi dvoje škare iz trbuha

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neimenovani 50-godišnji Begijanac zahtijeva 80.000 eura odštete od kirurga koji je 'zaboravio' dvoje škare duge 16 cm u njegovu trbuhu nakon operacije.

Hitno operiran zbog želučanih smetnji 2006. godine, pacijent je četiri mjeseca kasnije počeo osjećati jaku bol u trbuhu, piše flamanski dnevnik Het Laatste Nieuws. Pacijent se nakon toga dvaput požalio kirurgu, ali bezuspješno.

Pročitajte i ovo Čovjek pao u grob - 1 Dan uoči Sisveta Pao u grob i zvao 112, njima je to bilo smiješno: "Bolovi su nesnosni. Drago mi je da sam pobijedio laži" Ilustracija Sud odlučio Krenula po margarin, a onda se dogodila nezgoda: Trgovački lanac mora joj platiti gotovo osam tisuća eura

Konačno ga je godinu dana nakon operacije liječnik uputio na redgen pri čemu je uočeno da u trbuhu ima dvoje škare. Pacijent je ponovno operiran u istoj bolnici, ali tada je to učinio drugi kirurg.

Bolnica je priznala grešku i ponudila odštetu od 5000 eura koju je pacijent odbio te na sudu traži 80.000 eura odštete i kamate.(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene