456337
456337
456337
456337
456337

Svećenik šokirao prizorom s oltara i poručio: "Glasujte za Trumpa"

  • , 08.11.2016., 11:45
  • Autor:
  • komentara

Američki svećenik šokirao je javnost videom koji je objavio na Facebooku.

 
 
 
 
Screenshot: Facebook
Screenshot: Facebook

Američki svećenik Frank Pavone tijekom nedjeljnog bogoslužja u New Yorku na oltar je postavio abortirani fetus te poručio okupljenima da glasaju za Donalda Trumpa. Pritom je sve uživo prenosio na Facebooku, javlja Washington Post.

Video dug 44 minute dosad je pregledan više od 236.000 puta. Kaže kako je fetus dobio od patologa.

"Moramo se odlučiti hoćemo li dopustiti da se u SAD-u nastavi ubijanje djece. Clinton i demokrati kažu da, Trump i republikanci ne. Djeca moraju biti zaštićena", napisao je svećenik na Facebooku.

Pavone je poznat kao aktivist za zabranu pobačaju poznat po čestim sukobima s vodstvom katoličke crkve.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se