Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čvrsto uz supruga: Naš brak nije iz bajke!

Ona želi biti prva dama SAD-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na republikanskoj konvenciji zasjenjenom uraganom, Mitt Romney i službeno je nominiran za predsjedničkog kandidata. Prvog dana u središtu pozornosti njegova je supruga, žena koja bi mogla postati nova prva dama.

Ann Romney održala je najvažniji politički govor u životu. Njezino obraćanje stranačkim delegatima dočekano je ovacijama. 'Pročitala sam negdje da imamo brak iz bajke. Pa da vam kažem nešto, u pričama koje sam ja čitala, nikada nije bilo dugih kišnih poslijepodneva u kući s petero dječaka, koji istodobno vrište. U tim bajkama nije bilo poglavlja o mulitploj sklerozi ili raku dojke. Brak iz bajke? Ne, ono što Mitt i ja imamo je stvarni brak', kazala je Ann Romney.

Pročitajte i ovo Joe Biden 'Radi što god želiš' Biden napao Trumpa u govoru o stanju unije: "To je opasno" Ruski predsjednik Vladimir Putin obraća se naciji Govor o stanju nacije Putin uvjeren da NATO planira napasti Rusiju: "To može pokrenuti upotrebu nuklearnog oružja. Naše je spremno"

Zadatak Ann Romney bio je pokazati mekšu, obiteljsku stranu svog supruga, multimilijardera, biznismena koji se nada ulasku u Bijelu kuću.

>> Republikanci nominirali Romneya za predsjedničkog kandidata

'Bila je apsolutno izvrsna. Ona će dati poticaj, ona ima srce', kazao je Michael Jackson, iz Floride. 'Mislim da ga ona čini bližim ljudima', rekla je Debbie Georgatos, iz Teksasa.

Potpora među ženama i osobno bogatstvo, smatraju se Romneyjevim slabijim stranama. Njegova supruga zbog toga je govorila o njemu kao brižnom i predanom obiteljskom čovjeku, čovjeku koji je je svoje bogatstvo sam stekao, o milijarderu, koji je, kaže, pravi heroj radničke klase.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene