susret za pamćenje

NIJE ODUŠEVLJENA POKLONOM? Michelle Obama urnebesnom reakcijom zapalila internet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da Melania Trump nije impresionirala Michelle Obamu malim znakom pažnje.

Zanimljiv je bio susret bivše i buduće prve dame Amerike na dan svečane inauguracije Donalda Trumpa. Barack Obama i njegova supruga Michelle ispred Bijele kuće dočekali su svoje nasljednike, a njihov susret definitivno će ostati upamćen.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

I to zbog poklona koji je Melanija donijela Michelle. Elegantna Trumpova supruga svoju srdačnost htjela je iskazati malim znakom pažnje, no od Michelle je, barem kako se čini, dobila hladan tuš. Bivša prva dama izgledala je kao da nije bila oduševljena poklonom iz Tiffanyja pa ga se brže bolje odlučila riješiti. Proslijedila ga je suprugu, a i on ga je ubrzo predao dalje.

OVDJE pogledajte čudan hod Barrona Trumpa na paradi koji je zabrinuo mnoge.

No to nije sve. Izvisila je Melanija i kada je riječ o rukovanju s Michelle. Naime, dok joj je Melania pružala ruku Michelle se spretno izmaknula. "Mi ćemo se pobrinuti za protokol", kazao joj je Obama aludirajući na njezinu nespremnost kada je u pitanju ulazak u Bijelu kuću. Susret je odmah postao hit na internetu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene