Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavili je ispred bolnice

Stravičan zločin: Banda otela i silovala trogodišnje dijete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko muškaraca otelo je trogodišnju djevojčicu te ju silovalo nekoliko puta. Nakon toga ostavili su je ispred bolnice u kritičnom stanju.

Policija je objavila kako je uhitila trojicu sumnjivaca, dvije žene, ali i kako očekuju da će biti još uhićenja povezanih s ovim slučajem, piše Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas"

Liječnici koji se brinu o malenoj djevojčici izjavili su kako je dijete pronađeno uplakano i u kritičnom stanju s brojnim ozljedama. Istaknuli su kako je malena još uvijek na intenzivnom liječenju, te se bori za život.

>>FOTO Soba strave otkrila užasan plan monstruma

'Djevojčica je nasilno silovana. Kada smo ju pronašli bila je sva u modricama, a intimni dijelovi tijela bili su joj razderani', rekao je voditelj bolnice Mohammed Ali.

Nadaju se kako će se djevojčica fizički oporaviti, no ističu kako će ova trauma obilježiti cijeli njezin život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene