Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac osumnjičen

Strava u Švicarskoj: U automobilu izgorjele dvije djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijela dvaju djevojčica u dobi od dvije i pet godina pronađena su jednom vozilu u nedjelju kod Grabsa na istoku Švicarske dok je njihov otac s teškim opeklinama uočen stotinjak metara dalje.

Policija sumnja da je 44-godišnji otac oteo kćeri od bivše supruge te zatim zapalio i njih i sebe.

Pročitajte i ovo Djevojčica kod psihologa Tijekom saslušanja Cure nove informacije o ubojstvu Saše K.: Psiholozi šokirani ponašanjem njegove kćeri (14) Ilustracija U subotu Umirovljenici traže 13. mirovinu: O njihovu zahtjevu glasat će se na referendumu, hoće li tim putem i Hrvatska?

>> Švicarska: Uhićen naoružani Hrvat na teškim drogama u ukradenom autu

Nestanak djevojčica prijavila je njihova majka istog dana oko 15 sati, a samo pola sata kasnije policija je zaprimila dojavu o gorućem automobilu. Kada je došla na mjesto događaja, zatekla je stravičan prizor. Dva malena izgorjela leša ležala su u automobilu, a otac nešto dalje. Muškarac je helikopterom prebačen u bolnicu, no nije mu bilo spasa.

Kantonalno ministarstvo Saint-Galla otvorilo je istragu o slučaju, a forenzičke ekipe pokušavaju prikupiti što više dokaza s mjesta nesreće. Neutješnoj majci djevojčica pružena je psihološka pomoć. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene