Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao od policije

Švicarska: Uhićen naoružani Hrvat na teškim drogama u ukradenom autu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarska policija uhitila je 35-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je ukrao auto, nosio repetirani pištolj i bježao od policije.

Hrvatski državljanin (35) čiji identitet švicarska policija nije otkrila, uhićen je u St. Gallenu, nakon što ga je zaustavila prometna policija, no on je po izlasku iz automobila počeo bježati. Incident se dogodio prije tri dana, tijekom rutinske kontrole.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

>> Pucnjava i urlici u tvornici: Tri osobe ubijene, sedmero teško ranjenih!

Policija se dala u potjeru za sumnjivcem te ga uspjela dostići i svladati te je na kraju i uhićen. Kasnije je utvrđeno kako je bio pod teškim utjecajem droga. Policija je na njemu pronašla repetirani pištolj, a automobil koji je vozio, ukraden je istog dana u St. Gallenu. Osumnjičenik nije imao niti vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta još otprije, prenosi Blick.

Policija je protiv njega podnijela više kaznenih prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene