Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prestao je disati

Što ljubomora čini: Imao šest žena, one ga silovale do smrti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je Nigerijac zahvaljujući slavi i bogatstvu imao čak čest žena, no to mu baš i nije pokazalo kao najbolji odabir životnog stila.

Uroko Onoja, navodno je 'silovan do smrti', kada ga je napalo njegovih šest ljubomornih žena. Napale su ga oko 3 ujutro kada se vratio kući, te se uputio u sobu svoje najmlađe žene. Ostale žene su 'upale' u sobu s noževima i štapovima zahtijevajući da Uroko vodi ljubav sa svima u isto vrijeme.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku

Kako je ispričala najmlađa žena, Uroko se odupirao ženama, no one su ga ipak uspjele savladati, te su se dogovorile da će on prvo voditi ljubav s najmlađom, zatim s ostalima.

>> Frizerka pljačkaša silovala tri dana

U trenutku kada se peta žena pripremala za seksualni čin, Uroko je prestao disati.

'Moj suprug je prestao disati, a one su sve istrčale iz sobe smijući se, ali kad su vidjele da ga ne mogu reanimirati pobjegle su u šumu', ispričala je najmlađa žena policijskim istražiteljima.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene