Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živjeti pod Kimom

Stanovnici Sj. Koreje: Egzekucija za njega nije dovoljna, trebalo ga je raščetvoriti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinari su na ulicama glavnog sjevernokorejskog grada pitali stanovnike što misle o smaknuću Janga Songa Thaeka, tetka njihovog vođe. Evo što su odgovorili.

Čiste u Sjevernoj Koreji nisu rijetkost, ali protjerivanje iz stranke, brzinsko suđenje i smaknuće tetka Kima Jong Una, Janga Saeka Thaeka, događalo se pred očima ne samo sjevernokorejske javnosti već i cijelog svijeta.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

SAD i Južna Koreja već su objavili svoje zgražanje nad ovakvim činom, ali stanovnici Sjeverne Koreje reagirali su potpuno drugačije.

SAD: Pogubljenje tetka je EKSTREMNA BRUTALNOST režima!

'On je poput neprijatelja koji je dovoljno lud da se usudi pokušati preuzeti vlast našem vođi Kim Jong Unu. I pogledajte koliko je štete nanio ljudskim životima. Dobio je ono što je zaslužio', rekao je Pak Chang Gil, stanovnik Pjongjanga.

'Za ovu skupinu izdajica koji su željeli uništiti naše jedinstvo, egzekucija je preblaga kazna. Oni bi trebali biti raščetvoreni i bačeni na smetlište povijesti', rekao je Ri Chol Ho.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene