Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Piloti se katapultirali

Srpski vojni avion srušio se na naseljeno mjesto, poginuo pilot

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan pilot srbijanske vojske preminuo je u bolnici nakon pada vojnog zrakoplova u naseljenom dijelu Nove Pazove, između Beograda i Novog Sada, javili su beogradski mediji.

U zrakoplovu su bila dvojica pilota koja su se katapultirala.

Pročitajte i ovo Pad ruskog bombardera Koji je razlog? VIDEO Dramatičan video: Srušio se ruski bombarder, zapalio se u letu nakon izvršene misije Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Jedan od njih je pronađen i s teškim ozljedama prevezen u Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, gdje je ubrzo preminuo. Drugi pilot je s lakšim ozlijedma pronađen nakon pola sata potrage, javlja Blic.

>> BiH: Norvežanin se zrakoplovom zaletio u dalekovod i srušio

Nitko od mještana Nove Pazove, prema prvim infomracijama, nije stradao. Ministar obrane Aleksandar Vučić naredio je hitnu istragu nesreće. 'Danas oko 10:15 sati u Novoj Pazovi srušio se avion Vojske Srbije tipa V-54 Lasta. Oba pilota su se katapultirala iz zrakoplova. Jedan pilot je van životne opasnosti, dok je drugi u teškom stanju prevezen na VMA. Piloti su bili na redovnoj tehničkoj probi zrakoplova', priopćilo je Ministarstvo odbrane. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene