Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zašto ljetovati u Srbiji

Srbi sprdaju Vučića: 'Srbija, jer je slana morska voda precijenjena'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbi već danima sprdaju svog premijera Aleksandra Vučića koji ih je pozvao da ostanu ljetovati u Srbiji.

'Vučiću, oprosti', poručila su srpskom premijeru četvorica mladića s fotografijom s plaže na Nizozemskim Antilima povodom akcije podjele vaučera građanima za ljetovanje u Srbiji u iznosu od 6.000 dinara (oko 375 kuna). Uz fotografiju je i Facebook status: 'Premijer je prije nekoliko dana rekao da će Srbi koji ljetuju u Srbiji imati porezne olakšice, ali mi smo na Karibima', piše 24sata.rs.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji

Međutim, to nije jedina šala na račun Vučićevog savjeta o ljetovanju u Srbiji koja kruži internetom. Na jednoj Facebook grupi osvanuo je čitav niz šaljivih fotografija koje ismijavaju savjet da se ljetuje u domovini.

1509 kuna samo u jednom smjeru, a da u more još ni prst nisu umočili!

Npr., na slici bazena piše: 'Srbija, zato što obožavam miris klora'. 'Srbija, i njoj prijeti bankrot kao Grčkoj, samo što nema more'; 'Srbija, jer je slana morska voda precijenjena'; 'Srbija, zašto biste trpjeli neljubazno osoblje u Crnoj Gori, kad to imate i kod nas?'; 'Srbija, zato što sve te druge zemlje možeš vidjeti preko Google Street View-a'...

Vučić im nije ostao dužan pa je konstataciju da je srpska ekonomija ozbiljno oporavljena ilustrirao upravo šalom mladića s Kariba. 'Najviše volim kad se pojedinci šale na moj račun, pa odu na more, napišu 'Vučiću, oprosti'. Super je što mi se ispričavate, dobro je da ne kukate i da možete to sebi priuštiti', rekao je Vučić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene