Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi da je sigurno

Šokirala javnost: Penje se po stijenama s bebom na leđima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ova samohrana majka čiji je životni moto 'u životu treba riskirati', navukla je na sebe bijes javnosti nakon što su izašle fotografije na kojima se ona penje uz strme stijene sa svojom dvogodišnjom kćeri na leđima bez ikakve zaštite.

'Svjesna sam opasnosti,a li morate znati da nikada ne bih učinila ništa što bi ugrozilo moje dijete', rekla je 26-godišnja Menna Pritchard.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

No, na slici se jasno vidi da Menna i još jedna osoba nose kacige, ali malena Ffion kacigu nema. 'Ovo što je prikazano na fotografiji je najsigurniji oblik penjanja, a i bili smo okruženi iskusnim penjačima', brani se Menna.

Ovo nije prvi put da se penjala sa malenom uz sebe. Naime, kada je Ffion imala samo 4 mjeseca, Menna se popela uz najvišu planinu u Walesu Pen y Fan zajedno s malenom, piše The Sun.  'Spavala je cijelim putem. Nosila sam ju sprijeda i bilo je nevjerojatno sigurno', kaže Menna dodajući kako se 'život svodi na riskiranje, bilo da ćete svaki da sjesti u auto ili ćete se popesti uz stijenu'.

26-godišnjakinja se tek prije dvije godine počela baviti penjanjem, vožnjom kanua i kajaka, ali kaže kako osjeća da je već u 'elementu'.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene