Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAdzorne kamere

Ovako je izgledao Graz nakon mahnitog pohoda Alena Rizvanovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na trgi kod kojeg se dogodila subotnja tragedija postavljena je nadzorna kamera koja je snimila sve što se događalo nakon pohoda Alena Rizvanovića.

Troje mrtvih, 36 ozlijeđenih, od kojih dvoje kritično - tragični je to epilog pohoda 26-godišnjeg Alena Rizvanovića na centar Graza prije dva dana. On je, podjetimo, svojim terencem pokosio skupinu pješaka.

Pročitajte i ovo Prizori na ulicama 16 ljudi ubijeno Izvanredno stanje u još jednoj zemlji! Na ulicama neredi, pljačke, ima mrtvih Ilustracija Tri osobe kritično Buknuo požar u pubu u centru grada: Jedna osoba poginula, brojni teško ozlijeđeni

36-godišnjak je, prema zaključku psihijatrijskog vještaka, u trenutku tragedije bio neuračunljiv te će zbog toga, umjesto nu pritvor biti poslan u psihijatriojsku ustanovu.

Pomahnitali napadač iz Graza otac je dvoje djece i pati od psihičkih tegoba

Rizvanovića je, piše Osteriech.at, žena napustila zajedno s njihovo dvoje djece nakon što ga je prijavili policiji zbog nasilja u obitelji.

Iako se nagađalo da je njegova supruga otišla u BiH, doznaje se kako ipak tamo nije nađena, no daljni detalji nisu poznati.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene