Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac sve gledao

Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Otac i brat godinama silovali su kćer odnosno sestru, a onda je na kraju i ubili.

Pakistanska policija uhitila je oca i brata nakon što se proširila videosnimka iz pokrajine Punjab na kojoj brat davi svoju sestru dok ih otac gleda, rekli su dužnosnici u četvrtak.

Događaj je izazvao šok i bijes u naciji koja se bori s valom nasilja nad ženama. 22-godišnju ženu usmrtio je brat dok je otac gledao, a nepoznata treća osoba snimila je zločin, rekao je lokalni policijski dužnosnik Rana Akmal za dpa.

Incident se dogodio u gradu Toba Tek Singhu prošlog tjedna. Obitelj je pokopala ženu tvrdeći da je umrla od kolere.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

Policija je registrirala slučaj u srijedu nakon što se videosnimka proširila, dodao je Akmal.

I otac i brat rekli su policiji da su ženu silovali godinama i ubili je kako bi sakrili svoj zločin, rekao je policijski dužnosnik Mohamed Imran.

Policija je ekshumirala tijelo u četvrtak radi obdukcije i DNK testiranja kako bi se potvrdilo silovanje, rekao je Imran.

Pročitajte i ovo Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju izbornog programa - 2 predstavljen program Plenković otkrio tko su iznenađenja na listama HDZ-a: Objavio koliko će podići plaće i mirovine

Pročitajte i ovo Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Provode se racije radi uhićenja osobe koja je navodno snimila zločin.

Zločini protiv žena, uključujući djevojčicu kojoj je muškarac odrubio glavu i grupno silovanje majke pred njezinom djecom na autocesti, šokirali su Pakistan posljednjih godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

U Pakistanu se svake godine prijavi na tisuće silovanja, ali je stopa osuđivanja manja od 3 posto zbog manjka vladavine prava i nejasnih zakona, ukazuju policijske statistike.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene