455550
455550
455550
455550
455550

STRAVA U CENTRU ZA AZILANTE Zaposlenica pretjerala u odnosu s maloljetnicima

  • , 01.11.2016., 17:24
  • Autor:
  • komentara

Danske vlasti već neko vrijeme razmišljaju o zatvaranju centra za azilante Børnecenter Tullebølle. Kap koja će preliti čašu mogao bi biti posljednji slučaj snimanja spolnih odnosa s maloljetnim štićenicima centra.

 
 
 
 
Danska policija (Foto: AFP)
Danska policija (Foto: AFP)

Danski radio 24syv objavio je strašne detalje o zbivanjima u centru za azilante u kojem borave maloljetnici. Ondje su, javljaju, snimani i fotografirani spolni odnosi s maloljetnim štićenicima azila, a navodno su zaposlenici znali za to, ali nisu ništa prijavljivali, prenosi RT.

U policijskom izvještaju kojeg radio ima u posjedu stoji kako je zaposlenica osumnjičena za spolni odnos s trojicom maloljetnika. Navodno su još u lipnju za ovo znali i ostali zaposlenici u centru za azilante, ali nisu ništa prijavljivali vlastima.

Osumnjičenica je otpuštena, a policija istražuje ovaj slučaj. ''Kada je nečija uloga da zaštiti djecu, onda se na ovakve navode gleda vrlo ozbiljno'', rekao je glasnogovornik policije Sten Skovgaard Larsen.

Danske vlasti već su najavile zatvaranje centra zbog brojnih incidenata koji su se ondje odvili. Primjerice, prošli mjesec ondje se odvila masovna tučnjava, a u kolovozu pet tinejdžera, štićenika centra, optuženo je za seksualne napade koji su uključivali i silovanje.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se