Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dirljiva poruka

Ovo je posljednja objava brutalno ubijene Nizame koja slama srce: "Beba će učiniti..."

Bebina nogica
Bebina nogica Foto: Facebook/Nizza Hecimovic
Nizamu Hećimović u svom brutalnom pohodu ubio je nevjenčani suprug. Sve je prenosio uživo. Na mjestu stravičnog zločina u lokvi krvi plakalo je devetomjesečno dijete.

Nizama Hećimović, koja je ubijena u krvavom pohodu svoga nevjenčanog supruga, posljednjom objavom na društvenim mrežama obratila se svojoj bebi, djevojčici za čiji se život bojala i u posljednjim trenucima svog života. Poruka iz svibnja, uz koju je nesretna žena objavila i fotografiju bebine nogice, naprosto slama srce. 

Pročitajte i ovo Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović trostruko ubojstvo u BiH "Beba je bila u lokvi krvi, supruga je bila neprepoznatljiva": Nakon stravičnog zločina, potresnom objavom oglasila se i sestra ubijene

"Beba će učiniti ljubav jačom, dane kraće, noći duže, novac manji, dom sretniji, odjeću otrcaniju, prošlost zaboravljenu i budućnost za koju vrijedi živjeti", napisala je Nizama u posveti svom djetetu.

Bebina nogica poruka (Foto: Facebook/Nizza Hecimovic)

Krvavi pohod

Bodibilder i fitness trener Nermin Sulejmanović svoj je brutalni zločin započeo u vikendici. Svoju nevjenčanu suprugu oteo je i divljački pretukao. Svoj monstruozni čin prenosio je uživo na Instagramu, a prije nego što ju je ubio, piše Kurir, pitao ju je zašto ga je prijavila policiji. Ona je odgovorila kako se bojala za sebe i dijete. Nakon toga je uzeo pištolj i upucao je. U lokvi krvi na mjestu događaja plakala je devetomjesečna beba, koju je spasio vlasnik teretane u kojoj je ubojica radio Emir Džinović.

Pročitajte i ovo Mjesto zločina u Gradačcu Otprije poznat policiji Žena koju je ubio bodibilder skrivala se kod tetke: Objavljena je i skandalozna odluka suda

Sulejmanović je svoj ubilački pohod nastavio u Gradačcu. Ubio je još dvije osobe, oca i sina, te ranio još tri. Nakon višesatnog bijega počinio je samoubojstvo.

Još jedna žrtva u teškom stanju

Žena koju je u petak ranio ubojica iz Gradačca i dalje je na aparatu za umjetno disanje i stanje joj je teško, priopćili su tuzlanske bolnice.

Pročitajte i ovo Mjesto gdje je trostruki ubojica Nermin Sulejmanovic ubio troje ljudi Krvavi pohod Detalji potrage za hladnokrvnim ubojicom: Policija ga je locirala na farmi...

"U tijeku dana planirana je dodatna dijagnostika o kojoj ovise daljnji koraci. Stanje je i dalje teško", prenosi N1.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene