Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eksplozivom si prokrčili put

VIDEO: Sletjeli helikopterom na krov i opljačkali trezor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina kradljivaca u Švedskoj poslužila se helikopterom i eksplozivom kako bi ukrala novac iz noćnog trezora u Stockholmu, doznaje se od policije i svjedoka.

Kradljivci su se helikopterom oko 3 sata ujutro spustili na krov zgrade u kojoj je bio smješten novac i eksplozivom si prokrčili put. Svjedoci kažu da su kriminalci, njih dvojica ili trojica, nedugo nakon eksplozija ukrcali nekoliko vreća u helikopter. Policija pak, nije mogla poslati svoje helikoptere u potragu jer je morala prvo provjeriti dojavu da je postavljena eksplozivna naprava ispred hangara u koji su smještene letjelice.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj

Lopovi su najvjerojatnije 'svoj' helikopter ukrali u letačkoj školi a nakon pljačke su ga ostavili na polju sjeverno od Stockholma. Potraga za lopovima je u tijeku, priopćila je policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene