Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabranili joj letjeti

Šestogodišnju djevojčicu stavili na listu terorista?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obitelj iz Ohija, nedavno je saznala daje njihova šestogodišnja kćer na listi Ministarstva domovinske sigurnosti na kojoj se nalaze osobe kojima je zabranjeno letjeti zrakoplovom.

Djevojčica Alyssa Thomas sa svojom je obitelji krenula na putovanje avionom, kada je njezine roditelje službenik obavijestio da ona ne smije putovati jer se nalazi na listi. ‘Bili smo zbunjeni. Ona ima šest godina i ovo nije baš tipično’, rekao je njezin otac, dr. Santhosh Thomas, javlja FOX.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Kada je obitelj pokušala riješiti nesporazum s ministarstvom, iz vlade su im odgovorili da se ime djevojčice ne može maknuti s liste. ‘Alyssa putuje zrakoplovom od kada je stara dva mjeseca, I do sada to nije bio problem. Posljednji smo put putovali u Meksiko u veljači i tada nije bilo nikakvih problema’, rekao je njezin otac.

‘Liste nadzora važne su za sigurnost, kako bi se spriječilo individualce s poznatim vezama s terorizmom ili one koji se sumnjiče da su povezani za terorizam, da lete’, rekao je glasnogovornik ureda za sigurnost transporta. Obitelj će se ponovno žaliti paranoičnom ministarstvu.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene