Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Serijski ubojica

Priveli ga na ispitivanje zbog ubojstva, a on im otkrio stravične detalje koje nisu očekivali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osim ubojstva zbog kojeg je priveden, neimenovani muškarac iz Indiane otkrio je policiji tragove koji su ih doveli do neočekivanih otkrića.

Tijekom vikenda u američkoj saveznoj državi Indiani pronađena su tijela sedam žena koja se povezuju s potencijalnim serijskim ubojicom koji se u ovom trenutku nalazi u pritvoru.

Pročitajte i ovo Ilustracija strava u chicagu Građani u strahu od serijskog ubojice, 16 tijela izvučeno iz rijeke i jezera u kratkom razdoblju: "Ovo više nije slučajnost" Slika nije dostupna zastrašujuća snimka VIDEO Strašna eksplozija uništila kuću i oštetila cijelo susjedstvo, kamera uhvatila trenutak užasa: "Mislila sam da je pala bomba"

Upravo on policiju je doveo do najmanje tri tijela, a prvotno je uhićen zbog sumnje u umiješanost u slučaj Afrike Hardy, 19-godišnjakinje koja je pronađena zadavljena u motelskoj sobi.

Brazilski serijski ubojica priznao 39 ubojstava

U sklopu istrage pretražili su stan 35-godišnjaka iz grada Garyja. Po privođenju, muškarac je priznao odgovornost za smrt 19-godišnjakinje, ali i za još nekoliko ubojstava koja datiraju još iz 1994. i 1995. godine, piše FoxNews.

Policija je na temelju njegovih tragova pronašla tijela sedam žena, a prema posljednjim informacijama, osumnjičenik je u Teksasu registriran kao seksualni prijestupnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene