Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosjetljivi šerif

Šerif smislio 'Facecrook'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ured šerifa iz New Jerseya pokrenuo web stranicu koja traži uhićenja, a ne prijatelje.

'Facecrook' uključuje imena, fotografije i posljednje lokacije bjegunaca koje traži Županijski ured šerifa u Jerseyu. Stranica konstruira mape podataka, a korisnici mogu slati anonimne savjete kako bi pomogli vlasti uhititi sve one koji su u bijegu, od onih koji ne plaćaju alimentaciju, do onih koji su počinili neku ubojstvo, piše San Francisco Chronicle.

Pročitajte i ovo Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 4 Angažirano 130 policajaca Uhićena pripadnica Frakcije Crvene armije: Skrivala se 30 godina, neki članovi su još u bijegu Stotine se okupile diljem Europe kako bi oplakivale Navaljnog i osudile Putina - 5 Nakon smrti Alekseja Navaljnog FOTO Ruska policija odvodi građane, prosvjednici se okupljaju izvan granica: ''Sad više nemamo nade za lijepu Rusiju u budućnosti''

>> Američki šerif pritvorenicima dopušta samo čitanje Biblije

Inspektor Mickey Bradley je kazao kako je na tu ideju došao prije godinu dana i kupio Facecroock adresu za samo 17 dolara.
Kada se korisnici prijavljuju, moraju se složiti s tim da neće plašiti ili uznemiravati druge.

Osim toga, stranica uključuje upozorenje da obeshrabri ljude od traženja prekomjernih kazni za bjegunce.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene