Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Angažirano 130 policajaca

Uhićena pripadnica Frakcije Crvene armije: Skrivala se 30 godina, neki članovi su još u bijegu

Aktualno Galerija Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 4 Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 3 Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 2 Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Uhićenje u Njemačkoj; ilustracija - 1 Galerija 1/4 >>
Policija u Berlinu privela je dvije osobe u desetljećima starom slučaju militantne terorističke organizacije Frakcija Crvene armije.

Nova uhićenja u desetljećima starom slučaju militantne terorističkie organizacije Frakcija Crvene armije.

Policija u Berlinu privela je dvije osobe tijekom potrage za osumnjičenima za suradnju i sudjelovanje u Frakciji. Jedna od tri osobe u bijegu uhićena je prošli tjedan.

Pročitajte i ovo Počeli su progovori o primirju u Gazi Čeka se Hamasov odgovor Počeli su novi pregovori o primirju u Gazi: Uskoro prekid vatre?

Pročitajte i ovo Dmitrij Medvedev Snimljeni razgovor Medvedev tvrdi: "Njemačka se sprema za rat s Rusijom"

Traže se zbog sumnje da su sudjelovali u najmanje jednom pokušaju ubojstva te u nizu pljački. U potrazi je sudjelovalo oko 130 policajaca.

"Ovo je nedvojbeno jedan od najvećih uspjeha policije Donje Saske u proteklim desetljećima. Daniela Klette optužena je za najteža kaznena djela, a s obzirom na veliki broj beskrupuloznih i nasilnih razbojništava za koje se sumnjiči da ih je počinila, može se pretpostaviti da i danas predstavlja latentnu prijetnju javnoj sigurnosti i redu", izjavila je Daniela Behrens, ministrica unutarnjih poslova Donje Saske.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene