Obavijesti Video Pretražite Navigacija
opskrba za rat

VIDEO/FOTO Putinov ministar traži oružje za rat: Ozareni Kim mu nudio interkontinentalne rakete i nikad viđene vojne dronove

Aktualno Galerija Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 1 Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 1 Foto: Afp Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 3 Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 3 Foto: Afp Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 2 Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 2 Foto: Afp +0 Kim Jong Un i Sergej Šojgu - 4 Galerija 1/4 >>
Vladimir Putin u potrazi je za novim oružjem za svoju vojsku u Ukrajini. Nakon što je Washington ranije optužio Pjongjang da opskrbljuje Moskvu oružjem za njezin rat u Ukrajini, Kim Jong Un je sa Šojguom razgledavao najmodernije naoružanje.

Sergej Šojgu, ruski ministar obrane, u posjetu je Sjevernoj Koreji gdje mu je čelnik te zemlje Kim Jong Un danas ponosno pokazao arsenal interkontinentalnih balističkih projektila i drugog naprednog naoružanja.

Naime, Vladimir Putin u potrazi je za novim oružjem za svoju vojsku u Ukrajini.
Nakon što je Washington ranije ove godine optužio Pjongjang da opskrbljuje Moskvu oružjem za njezin rat u Ukrajini, Kim Jong Un je sa Šojguom razgledao izložene projektile i dosad neviđene vojne dronove na "Izložbi oružja i vojne opreme 2023."

Čini se da nove bespilotne letjelice (UAV) izgledaju kao sofisticirane kopije američkih dronova RQ-4 Global Hawk i MQ-9 Reaper, piše Daily Mail. Na fotografijama se mogu vidjeti i najveće interkontinentalne balističke rakete Sjeverne Koreje, Hwasong-17 i Hwasong-18.

Pročitajte i ovo Mario Banožić postoji objašnjenje Otkud sad dildo? U radu ministra Banožića link na seksualna pomagala!

Pročitajte i ovo Ilustracija pokušao ih spasiti Strašna tragedija na otoku: Susjed pronašao tijela oca (37) i sina (3) kako plutaju u bazenu

Sergej Šojgu je Kim Jong Unu predao osobno pismo Vladimira Putina, ali sadržaj je ostao tajna.

Ruski ministar i visoko kinesko izaslanstvo su u Pjongjangu prve službene delegacije od početka pandemije koronavirusa.

Agencija KCNA objavila je kako su sjevernokorejski čelnik i Šojgu razgovarali o "pitanjima od zajedničkog interesa u području nacionalne obrane i sigurnosti te o regionalnom i međunarodnom sigurnosnom okruženju".

Šojgu se obvezao na daljnje produbljivanje i razvoj taktičke i strateške pomoći i suradnje između dviju zemalja na polju obrambene sigurnosti kao odgovor na naglo promjenjivo regionalno i međunarodno sigurnosno okruženje, prema državnim medijima u Pjongjangu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene