Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvan kontrole

OKRUTNI PRINC 'Sutra ću se s tobom zabavljati. Radit ćeš sve što ti kažem ili ću te ubiti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Princ Majed Abdulaziz Al-Saud uhićen je zbog prijetnji i iživljavanju na ženama koje su dio njegovog osoblja.

Saudijski princ suočen je s teškim optužbama - tri žene koje su bile dio njegovog osoblja tužile su ga da je uzimao kokain, seksualno ih zlostavljao te da im je je u svojem apartmanu na Beverly Hillsu, vrijednom 37 milijuna dolara, prijetio riječima: 'Ja sam princ i radim ono što želim!'

Princ Majed Abdulaziz Al-Saud osim što je zlostavljao žene činio je, bar kako piše u optužnici i ono za što se u njegovoj zemlji ostaje bez glave - gay seks. Jedna žena navela je kako se trljao uz nju i udarao je tako da je imala masnice. Druga je izašla iz njegove sobe krvavog lica. Tužiteljice se boje za svoje živote, strahuju da bi ih princ mogao ubiti, piše Independent.

Jednoj je naredio da stoji kraj njega cijelu noć a onda joj je, kako stoji u optužnici, rekao: 'Sutra ću se s tobom zabavljati i radit ćeš sve što ti kažem ili ću te ubiti'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoki kazneni sud Mladić spolno zlostavljao dijete: Ipak ide u zatvor Saudijska Arabija Ministarstvo obrane Europska država nastavila je plaćati milijune na saudijski račun usred najvećeg korupcijskog skandala u povijesti

Objavila video supruga kako je vara, sad joj zbog toga prijeti zatvor

Al-Saud je uhićen nakon što ga je jedna od njegovih zaposlenica tužila da ju je pokušao prisiliti na seks, a onda se ispostavilo da žrtava među njegovim osobljem ima još, kazali su u policiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene