Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispraznili sudnicu

Saslušanje Pistoriusu prekinula prijeteća poruka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Saslušanje južnoafričkom paraolimpijcu Oscaru Pistoriusu u Pretoriji u četvrtak je nakratko bilo prekinuto nakon što je sudac dobio prijeteću poruku.

U jednom trenutku saslušanja sucu Desmondu Nairu je predan papir s porukom. Nakon što ju je pročitao Nair je odmah prekinuo postupak uz obrazloženje kako postoji prijetnja izvan zgrade. Nije dodatno obrazložio o čemu je riječ, a sudnica je ekspresno ispražnjena.

Pročitajte i ovo Noa Milivojev Traje suđenje Cure detalji optužnice: Monstruozni ubojica tiktokerice njezinoj majci slao poruke nakon što joj je udavio kćer i izrezao je na komade Slika nije dostupna Sud ne vjeruje da će pobjeći Ubojstvo Reeve Steenkamp: Pistorius će se braniti sa slobode!

>> Protiv Pistoriusa svjedočio policajac optužen za pokušaj ubojstva!

Međutim, poslije samo nekoliko minuta svi su se sudionici procesa vratili u zgradu budući da je prijetnja bila lažna.
Podsjetimo, Pistorius je optužen da je prošli četvrtak u vlastitom domu usmrtio svoju djevojku Reevu Steenkamp. Upucao ju je hicima iz pištolja kroz vrata kupaonice u kojoj je bila zaključana.

Atletičar koji je lani na Olimpijskim igrama u Londonu nastupio u konkurenciji tjelesno zdravih sportaša brani se tvrdnjom da je zamijenio djevojku za provalnike, a na saslušanju će biti odlučeno hoće li mu biti dopuštena obrana sa slobode. (TS)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene