Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na snazi tri mjeseca

UPOZORENJE GRAĐANIMA SAD-A 'Diljem Europe postoji opasnost od terorističkog napada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz State Departmenta upozorili su američke građane da najveća potencijalna opasnost prijeti na svim javnim mjestima, turističkim odredištima, prijevozu...

Američki State Department je izdao upozorenje za svoje građane koji putuju Europu da diljem kontinenta postoji opasnost od terorističkog napada i to na svim javnim mjestima, turističkim odredištima, prijevozu itd. Ta njegova uzbuna za putovanje bit će na snazi 3 mjeseca.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Siriji Ubijen osnivač Al-Nusre: Najprije ga je pozdravio, a onda... Teroristički napad u Moskvi Izvori otkrivaju Iran je također upozorio Rusiju na sigurnosnu prijetnju uoči napada u Moskvi

'Upozoravamo građane SAD-a na potencijalnu opasnost od terorističkih napada širom Europe, kojima će cilj biti velika događanja, turističke zanmenitosti, restorani, trgovački centri i prijevoz', poručili su. Upozorenje istječe 31. kolovoza.

'Velik broj turista koji posjećuju Europu u ljetnim mjesecima predstavljat će veće ciljeve za teroriste koji planiraju napade na javnim mjestima, posobno na velikim događanjima', dodali su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene