Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U luci Odesa

Ruski projektil pogodio liberijski civilni brod: Jedna je osoba poginula, četiri ozlijeđene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Ruski projektil oštetio je civilni brod s liberijskom zastavom koji je uplovio u crnomorsku luku Odesu, pri čemu je poginula jedna osoba, a četvero je ozlijeđeno, objavila je u srijedu ukrajinska vojska.

Ruski projektil pogodio je i oštetio civilni brod s liberijskom zastavom nakon što je uplovio u crnomorsku luku Odesu te je pritom poginula jedna osoba, a četiri su ozlijeđene. 

Pročitajte i ovo Osumnjičenici za malverzacije s europskim novcem dovedeni na saslušanje u Ured europskog tužitelja - 1 Malverzacije EU novcem FOTO Pogledajte kako policija dovodi osumnjičenike iz velike akcije na ispitivanje! EPPO: "Uhićeno je 29 osoba, šteta je veća od dva milijuna eura"

"Projektil je pogodio gornji dio civilnog broda pod liberijskom zastavom kada je uplovljavao u luku", objavilo je na Telegramu ukrajinsko južno vojno zapovjedništvo.

Pročitajte i ovo S polica trgovina maknuta Coca-Cola - 1 slučajevi trovanja U Splitu prvi slučaj još 20. listopada, poznato stanje djevojke iz Slunja: Policija se oglasila o pacijentu u Varaždinu

Dodalo je da je jedna osoba poginula i da su tri člana posade i lučki radnik ozlijeđeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene