Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opseg ovisi o vrstama mjera

Rusija razrađuje dodatne mjere odmazde u slučaju novih sankcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U slučaju da naši partneri nastave nekonstruktivnu, pa čak i destruktivnu praksu, radimo na izradi dodatnih mjera, rekao je Putinov glasnogovornik.

Rusija razrađuje moguće dodatne mjere odmazde u slučaju da zapadne zemlje nametnu nove sankcije, izjavio je u utorak glasnogovornik ruskog predsjednika Vladimir Putina.

Pročitajte i ovo Pogled na Zemlju s Mjeseca moćno ubojito sredstvo Rat se seli u svemir? Evo što najveće vojne sile kažu o donedavno nezamislivom načinu ratovanja Ukrajinske bespilotne letjelice pogodile rusku rafineriju Napad bespilotnim letjelicama VIDEO Ukrajinski dronovi pogodili rusku rafineriju nafte, izbio je veliki požar

Porošenko najavio novu vojnu strategiju

'Razrađuju se razne opcije. U više smo navrata izjavljivali da Rusija nije zagovornik retorike sankcija i nije ju pokretala. Ali u slučaju da naši partneri nastave nekonstruktivnu, pa čak i destruktivnu praksu, radimo na izradi dodatnih mjera', naglasio je glasnogovornik Dmitrij Peskov.

Kazao je da će opseg daljnjih ruskih sankcija ovisiti o vrstama mjera koje će zapadne zemlje donijeti u budućnosti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene